Acarlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: HER ŞEHİRDE VE HER MESLEKTE OKULUMUZDA BİR İNSAN.

Misyon: BELDEMİZDEKİ GENÇLERİN: İNSANLIĞA FAYDALI BİR MESLEK SAHİBİ OLMALARINI SAĞLAMAK, HAYATA DAİR GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAYACAK ÇOK YÖNLÜ EĞİTİM VERMEK VE EN ÖNEMLİSİ KÜÇÜK YAŞTA ANNE-BABA OLMAYAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.

Başarılar: Üniversiteye yerleştirme oranı (Sınavsız geçişler de dahil) %65´dir.Son yılda bu oran (2021-2022) %67´ye yükselmiştir.

Saatler: 08.20 18.45
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Sınavsız yerleştirme ile öğrenci alınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: %67
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %67
Sportif Etkinlikler: Futbol,basketbol,masa tenisi,voleybol
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK,GEKA,E-Twininig,Erasmus
Proje Çalışmaları: ÇÖZÜM İLETİŞİMDE ADLI PROJEMİZ FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BİZ DE VARIZ! PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. GELECEK EĞİTİMLE GELECEK! PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. OKULUMUZ TEMİZ PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ GERÇEKLEŞTİRLDİ.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ÇÖZÜM İLETİŞİMDE. BİZ DE VARIZ! GELECEK EĞİTİMLE GELECEK!
Kontenjan Bilgileri: 9. SINIF PAZARLAMA VE PERAKENDECİLİK:34 9. SINIF MUHASEBE VE FİNANSMAN:30 10. SINIF PAZARLAMA VE PERAKENDECİLİK:30 10. SINIF MUHASEBE VE FİNANSMAN:30 11. SINIF PAZARLAMA VE PERAKENDECİLİK:30 11. SINIF MUHASEBE VE FİNANSMAN:30 12. SINIF PAZARLAMA VE PERAKENDECİLİK:30 12. SINIF MUHASEBE VE FİNANSMAN:30
Diğer Hususlar: Okulumuzda yardımcı hizmetler sınıfında bir kadrolu hizmetli bulunmaktadır. Memur bulunmamaktadır.Kantin ve Kooperatif yoktur.

WEB - https://acarlarcpl.meb.k12.tr

Adres - Acarlar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No101 / İncirliova / AYDIN

Yerleşim Yeri - Acarlar-İncirliova

Adres - Acarlar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No101 / İncirliova / AYDIN

Ulaşım Aydın ve İncirliova´dan Acarlar Belediyesine ait minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Aydın Merkeze 10 km. İncirliova Merkeze 4 km.